Kösz hogy mindenkinek ilyen kimeritöen válaszolsz !
"A perfekt angol tudás hiánya azonnal nem zavarja a brit sajtót, ha a Rammstein elad egymillió lemezt az USA-ban."
Igen néha van ilyen kivétel : Nena: 99 lufi , meg Falco Rock me Amadeus :) A Rammsteinek meg nagy szerencséje volt elcsipte a Family values turnét
és az a sok agytalan amerikai fasz (ideértve az mtv fönökeit akik eldöntik hogy mi a jó nekünk) meg azt hiszi, hogy kúúl mert a Kornékkal játszanak és persze hogy gonndolkodás nélkül megveszi azt a szar Rammstein cdt.
"Money talks, bullshit walks..."
Hihi ezt elöször Sebastian Bachtol hallottam 91-be :)
"a mondatban a komoly kreatív zsákutcába szaladt Entombed zenekart, az önmagát egyre halványabban kopirozó Clawfingert említed, vagy azt a Mayhemet"
Nem mondtam hogy ezek húú de jo zenekarok csak felhoztam példának hogy nem csak amerikai és angol zenekarokrol irnak az angol sajtoban.
"- Egy szót mondok: underground.
A jelenlegi eurometal mozgalom pont attól jó, hogy nem a multik irányítják, hanem a rajongók. A kereskedelmi tévékben 90 százalékban multikiadós rockbandák szerepelnek, és ezek túlyomó többsége amerikai banda."
Ne haragudj,de szerintem igazi come backrol akkor beszélhetünk ha az mtv és a vivan is játszanának ne adj isten fö müsöridöben true metal zenekarokat. Ha undergound szinten van valami mozgolodás az még nem igazi Come back :)
"Valóban csak Amerikában születnek tehetségek vagy ez egy torz kép? (A kérdés költői)"
Nemcsak, angliaban is :)
YES CD melléklet végre !!!
"az előállítás és a jogdíjak nem csekély költségét az újság kiadójának és az olvasónak kell állnia"
Basszus ettöl féltem :( de legalabb probalkoztal.
"1. Magyarországon ma még mindig legalább kétszer annyi kazetta fogy el egy albumból, mint CD. Tehát, ha CD-t mellékelünk, egy csomó olvasó jelzi majd, hogy azzal nem tud mit kezdeni."
Igen mert a müsoros cd kurva drága, de itt promo cdkröl van szo az elöállitási költség nagy a kazetta és cd között ? Nem hiszem hogy akkora a diferencia.
A cds verzio dragabb lesz ? És ha igen mennyivel ?
Lesz rajta ossian meg kell vennem :)