Szia organic!
Volt már a testelhagyásra külön topic is, ott is azt írtam, hogy értelmetlennek tartom, ha valaki ennek elérésével próbálkozik mentális gyakorlatokkal, akár tapasztalt vezetővel teszi, akár anélkül. Szoktam "bébiszitterkedni" két 11 éves fiúra vigyázok hetente háromszor, és az egyik, aki karate edzésre jár, ma megemlítette, hogy meg szeretne tanulni levitálni. Az is értelmetlen dolog, ha valami produkció (egódomborítás) a célja.
Az egyértelmű, hogy ha ez valakinél spontánmegtörténik, akkor az valamit jelent, hisz annak a szelleme nem kötődik olyan szorosan a fizikai testéhez, mint a többi embernek. Volt egy katolikus karizmatikus, nagyszerű ember, Pió testvér, ferences szerzetes, tán húsz éve, hogy itthagyta földi porhüvelyét. Ő annyira hitt abban, hogy Isten az ún. oltáriszentségben, az ostyában benne van, és a mise szertartása közben, amikor az ún. ürfelmutatás van, annyira elmerült Isten lényegében, hogy "hétköznapi" jelenség volt, hogy másfél óráig tartott nála a misének csak ez a része, és közben másfél méter magasan levitált.
Nyilvánvaló, egyéb gyógyítási, bilokáció, léleklátás képességeimiatt is, hogy rendkívüli kegyelemmel felruházott ember volt, volt is emiatt sok ellensége. Ja és stigmatizált is volt, amit már nem is kell említenem.
A testelhagyásról annyit tudok, amennyit fiaim meséltek, de viszonylag hamar rájöttem, meg rá is szoktattak, hogy ne kérdezzek.
Nem várok a testelhagyástól semmit, mert magát a testelhagyást semvárom. Helyesebben egy kicsit várom a végleges testelhagyást, néha úgy érzem megfáradtam egy kicsit, de aztán összeszedem magam, és azt mondom, hajrá, előre, még sok boldogságot, örömöt kínál nekem a földi élet is. A tizennyolc éves lányok már nem nagyon fordulnak meg utánam, de sebaj.
ha már kapcsolatba hoztuk a testelhagyást és a gondolat sémákat, akkor inkább fordítvaképzelném el, a gondolati sémák megvltozásának következménye a testelhagyás, nem a testelhagyás következménye a gondolati séma változása. A repülő húzza csíkot,nem a csík tolja a repülőt.
üdv: aranyviktor