20-30 ezer között kaphatóak még mindig komplett fűkaszák mindenféle tartozékkal. Ha annyira rosszak lennének már rég senki nem venné őket. Sőt 30k körüli példányok már áruházi garisak.
De igen, kilehet fogni jó példányokat is meg olyat is ami a 2. üzemóra után nem fog elindulni. De stihlnél is kilehet fogni selejtet vagy véletlen megölöd valahogy stb amikor garin túl megy tönkre... ott sem 0 ennek az esélye.
Szerintem van az a felhasználói réteg akinek csak ez éri meg. Hobbi vagy kiskert felhasználásra, vidéken ahol a profi gépet nem mernéd letenni sem sehova, vagy éppen olyan részeges a tulaj hogy néha elfelejti bekeverni a benzint stb neki csakis a kínai való.
Még én is elgondolkoztam hogy a 250 ezres husi helyett ha minden évben veszek egy új kínait akkor 10 éven keresztül az árából vehetnék évente egy új kínait. Sőt ha bevállalom a legózást hogy javítgatok akkor ez a pénz akár 15 évig is elegendő lenne.
15 évet kifog bírni a husi ha ugyanazt a kínzást kapja mint amit a kínainak merünk adni?
https://www.arukereso.hu/fukasza-c4184/straus/gt-3800g-st-gt-3800g-012-p657487257/
És mit is kapsz 19 ezerért mellé:
- 1db 15 méter damil
- 1db Fémbetétes damilfej
- 1db Fülvédo
- 1db Szemvédő szemüveg
- 1db Arcvédő maszk
- 1db szájmaszk
- 1db Három ágú vágó kés, kiélezve bozótvágásra
- 1db Bozótvágó tárcsa
- 1db Profi Keverőedény
- 1db vállszij
- 2db Imbuszkulcs
- 1db Gyertakulcs, Csavarhúzó
Csak nekem az életvitelembe meg az egészségembe nem fér bele a szerelgetés, csere-bere meg a rezgés.