Tisztelt Fórumtársak!
Éppen ma végeztem a vásárlás utáni papírmunkával. (biztosítás, eredetvizsgálat, átírás). A lakókocsi tipusa SPRITE ALPINE. Az elején van egy SXL - felirat (a forgalmiban ez nem szerepel). Sajnos egyébb tipusazonosítót nem tudok. Gyártási év: 1989.
Egy lakótelepi parkolóban vettem, kipróbálásra nem volt lehetőség. Az eladó kórházban van, most nem tudok vele értekezni.
Keresek olyan fórumtársat, aki ismeri ezt a típust, esetleg válaszolna a kérdéseimre, talán tudna segíteni MŰSZAKI LEÍRÁS beszerzésében.
Végigbogarásztam a fórumot és egy 2014.-évi bejegyzésben (45203 sorszám alatt) Nyakas Jakab fórumtársunk
tett fel néhány képet, ami megegyezik az én lakókocsimmal. Ha olvassa a bejegyzésemet, kérem adjon elérhetőséget (E-mail, telefonszám, ... stb). Nagy szükségem lenne a segítsére.
1.) Nem ismerem a kezelőgombok funkcióit. Gázfűtés, gázrezsó, és még egy-két kapcsoló működésének tekintetében. Néhány helyen a feliratok teljesen lekoptak.
2.) Nem folyik a víz a hátsó mosdóhelyiség csapjából. A mosogatónál rendesen működik.
Tettem bele akkumulátort is, de a jelenség ugyanaz. Egy elektromos kapcsolási rajz sokat segítene.
Sokat kerestem az interneten is, de idáig eredménytelenül.
Segítségeteket előre is köszönöm:
Mezei József / mezjoc@gmail.com / +36 30 529 1642