Szóval nekem OTT volt szerencsém lenni, ebben a KÓMÁS ÁLLAPOTBAN, de még ezt a kómát, szchizoid vagy minek is mondjam, szchizófréniás kómának szoktam nevezni, többszőr elmondtam: amikor bérugsz és megszakad a film - magyarul ez igy szól...
Csak hogy nekem, teszemaszt, folyamatosan egy évig tartott ez a film megszakadás, ez az egy év is olyan körülbelül/sacc, mert alapból a megszakadt filmre, tudja aki tudja, sokan tudják, hogy hát nem mindenre emléxünk. De pölő ha van időm kotorászni az emlékezetemben, ha ráérek előkotorni a memoárt akkor sokminden beugrik kivülről ..ONNAN..azagyhalálból, azaz onnan a külső szakadt filmes anyagból, erre az emlékezet elemzésre volt nagyon jó SITT..Ott volt időm gondolkozni..
S az is egy érdekes része a túlvilágnak, legalábbis ennek az általam kutatott túlsó világrésznek, ennek az szkizófréniás apendix kontinensnek, az is külön érdekessége hogy ITT van, az OTT is ITT van, szóval nem mentem el sehova, ITTHON voltam, jó, a kocsmában, vagy itt- ott a kollegáknál otthon, mert nem egyedül járkáltam ezen a galaktikus uton..Voltunk négyen ötön, időn ként tízen huszan, de még kétszázas buliban is voltam..ÁLAMOMBAN.. :DD De ez VALÓSÁGOS ÁLOM