CrazyBasket Creative Commons License 2021.09.14 -2 4 4892

Ma találkoztam a számomra nagyon hiteles illetékessel pont, névadó nem lesz az biztos egyelőre, de kisebb nagyobb szponzorok jönnek azért folyamatosan hála Isten. A Gyuri bá a napokban egyeztet a Vulcanoval, hogy mennyi támogatást kapunk tőlük így, hogy már nem lehetnek névadók(ha egyáltalán lesz bármifél egyezség)! Ha egy Oroszlány megszerez egy MVM-et, a DEAC a Tunsgramot, vajon nekünk miért nem sikerül hasonló kalibert megcsípni? Ezerszer volt itt erről már szó tudom, de ez valahogy nem tud megfordulni bennem... Az meg hogy a város majd mindig kipótolja a dolgokat szép és jó, na de mindig erre alapozni... Én tiszteltem és tisztelem is a Vulcanot, mert tudom hogy mennyire szívügyük lett a Falco, és idén is szerettek volna maradni, de a politika és sok más tényező ezt nem teszi lehetővé számukra, mondjuk amit én tudok az eddigi névadó szponzori pénzt, nem egy olyan összeg, amire egy ilyen kaliberű csapat lenne hivatott egy névadótól! De én azon vagyok, hogy a kicsit is becsülni kell, főleg akkor, ha nincs más helyette! Ha mondjuk toporgott volna, vagy most toporog egy komoly szponzor a láthatáron, akkor megértem a dolgokat, de így jelenleg kissé fura számomra mindez.

Előzmény: OnlyYouFKC (4890)