Még mindig Corneliusnak:
"a borító gáz, a jó kis kétlapos semmi igenis jobban tetszett, ezt az újat te találtad ki, hogy annyira véded? mert akkor megértem, és bocs, hogy bántom, de te tudod a legjobban, a Mood-kategória zenekarok milyen semmikbe csomagolják a lemezeiket, az Anathemat nem sorolom a Mood-kategóriába, a St Vitust, a Crowbart, a Downt sokkal inkább..."
- Nem én találtam ki a borítót, de nekem tetszik. Jó egyébként a felsorolásod, de azért kifelejtetted a Cathedralt és mondjuk a Trouble-t is, akik nem éppen kétlapos ff borítót használnak. Elfogadom, ha neked nem tetszik, ez ízlés dolga, viszont ideológiát ne gyártsunk már hozzá, ha lehet:))
"Trouble feldolgozással kapcsolatban pedig szerintem nagyon is tudod, mi a gondom, az hogy kicsit rangon alulinak érezném, feldolgozást tenni a nagylemezemre, ha meg mégis, hát biztos törekednék rá, hogy ne a legnyilvánvalóbbat válasszam,"
- Feldolgozást lemezre tenni nem új dolog, Voivodtól (Pink Floyd) a Trouble-ékon át a Slayerig (Judas Priest) mindenkinek befért, miért épp a Moodnál mocsok dolog? Szvsz, ha a Venom Black Metaljáról a Buried Alive-ot dolgozták volna fel (ami ugyi nem lett volna nyilvánvaló), te akkor is pampogtál volna valamiért... Vagy tévednék?