0.5bit Creative Commons License 2021.09.13 -2 1 5057

"Ezt értem, de nem ezt kérdeztem, hanem az azonnali lecsukatást. 

Azt, amit írsz - rendőri vezetők, NAV, stb. - meg lehet lépni rövid idő alatt, de ezek nem járnak lecsukatással."

2006, futószalagon jóváhagyott letartoztatások?

pl.L

"Bár négy rendőr is ellenük tanúskodott ...

Amint arról korábban beszámoltunk, a Kruchina fivéreket szeptember 21-én kora hajnalban vette őrizetbe a REBISZ bevetési csoportja a Rákóczi út - Nyár utca sarkán, mert "a korábban a Blaha Lujza tér közelében feloszlatott garázda, a rendőröket kövekkel, üvegekkel támadó tömeg" tagjait vélték felismerni bennük. A rendőri tanúvallomások szerint közvetlenül elfogásuk előtt Kruchina Vince egy sörösüveget, Kruchina Károly pedig egy kődarabot hajított a bevetési csoport tagjai felé.

...

A Kruchina fivérek szerencséje az volt, hogy az ő verziójukat két független tanú is alátámasztotta, akik az ügyészség előtt is vallomást tettek. Szandelszky Béla és Bianca Otero, az AP hírügynökség fotóriporterei a Liszt Ferenc téren találkoztak velük csütörtökön fél kettő körül, és a következő órát, amikor a rendőrök szerint a fiúk a Blahán randalíroztak, az újságírók szerint négyesben töltötték: cikkcakkban átvágtak a hetedik kerület kis utcáin."

Forrás: Futni hagyták a 'két köcsögöt'

Előzmény: kígyószisz (5046)