Törölt nick Creative Commons License 2021.09.12 0 0 206

Es akkor folytatom, lepesenkent:

Mondok néhány példát.

Bevándorlás kérdése. Kompromisszum kell a bármilyen okból bevándorolni akaró érdeke és a befogadó lakosság érdeke között. A mainstream liberált teljesen elbillent a bevándorolni kívánó érdeke felé. A Nyílt Társadalom ideológiáját fogadja el, úgy véli, bárki mehessen bárhová, emberi jog a lakóhely megválasztása, ebbe az ott élőknek nem lehet beleszólása.

Nezd, en eddig csak egyfele un Nyilt Tarsadalom ..hm... eszmefuttatasrol tudok, espedig a Popper fele (liberalis) Nyitl Tarsadalomrol, erröl hogy ez mögött mi van, itt irtam, de en -ellenere hogy en biztos tudasra alapoztam amit irtam-  ugy latom, hogy a Te tartalmad a Nyilt tarsadalomban alapjaiban elter attol amit en irtam, >

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=157885600&t=9245114

(Megneztem a tartalmaidat, ahogy latom Te a mathematikaban/fizikaban, ahol a Te szközöd a mathematika is, --  biztosan mozogsz, az valoban egy exakt tudomany, a tarsadalomtudomanyok meg ugye nem un exakt tudomanyok/agak. Eppen ezert szeretnem hogy megint ha az idöd engedi, kifejtened egy kicsit hogy Neked miert mas az ertelmezesed az un -liberalis- Popper fele nyilt Tarsadalomra, mint a szokasos, mely vonalon en is ugye vagyok. Nagyon erdekel a velemenyed, mert pl Kina, kina vezetesenek a felfogasa, az az altal tudatosan alakitott tarsadalom, annak a velelmezhetö többsegi  felfogasa, szemlelete teljesen annak az ellentetje mint ami a Popper fele Nyilt Tarsadalom eszmefuttatas körvonalaz.)

Abortusz kérdése. Kompromisszum kell két dolog között: a nő rendelkezése a saját teste felett, és a magzat joga az életre. Mit tekintünk már védendő emberi életnek, egyetlen szaporodásra képes sejttől a az éppen születés előtt álló 9 hónapos gyermekig. A mainstream liberált teljesen elbillent a nő érdeke felé, szinte nullára értékeli a magzat élethez való jogát, így akárhány hónapos magzatig kiterjesztené az egészségügyi indok nélkül végezhető abortusz lehetőségét. Aki pedig bizonyos kor felett már gyerekgyilkosságnak tekinti ezt, azt valami középkori baromnak tekinti, akinek nem számít a véleménye és meg kell büntetni.

A vastagitott resz: ^ itt: en nem tudok arrol, hogy a Vilagon -Kinan kivül!!!- ez barhol is az un Ujkorban elöfordult, ott az evtizedekig folyo egy/1-gyermek politikaval ez standart volt, hogy terhessegnel ha az nem az elsö gyermek volt, eröszakos müvi megszakitasokat vegzett az allam, de megcsak hasonlorol sem tudok en.

PS.: ismereteim szerint Magyarorszagon -de meg az EU-ban sincs ilyen  BLM-mozgalom, de en sem tudok ugye mindent, es en arrol sem tudok, hogy un Drag Queenek magyar ovodakban vagy iskolakban jartak volna, oszt akar csak a Jancsi es Juliskat felolvastak volna.

PPS.: de megertem az aggodalmaidat, hogy talan mindez (BLM-Mozgalom meg Drag Queen) begyürüzhetett volna Magyarorszagra is, de ha vagy 30 ev alatt nem gyürüzött be az USA-bol, akkor most miert gyürüzne be?

Előzmény: mmormota (183)