Mumu
1999.12.05
|
|
0 0
174
|
Ha N.Y-ben vagyok en is a Central Park Westnel lakom mindjart a szallod mellett(5 es 6 Ave kozott)tanusitom a kitenyesztett ladyk jelenletet de ez persze nem tipikus.Ne nevesetek ki de en gyalogolok ott(nem futok,plane nem gorizek 64 eves fejjel)Elmegyek a Guggi-ig (igy becezik az enyeim a muzeumot)es aztan egy perpendicular utcan elgyalogolok a masodikig ahol meg egy par honapja megtalaltam a szereny de jo magyar vendeglot es nem messze a magyar henteseket(egyik mar hazakoltozott azt hiszem Pecsre),mint egy remineszcenciajat a regi 6o-as evek ottani magyar koloniajanak.Kulonbben ajanlom a magyar vendeglo meletti becsi cukrazdat valodi almasstrudelel.Mig vissza jutok az ket ora,de lattam is valamit.
Mr.Spock visszatereset hozzank csak udvozolni tudnam mert o a legregibb amerikai tarsasagunkban,persze szerintem amit mond az az o tapasztalata (nagyon segithet,kerdezetek masrol is ) de o tudtommal egy masik federativ allamban el es nem egy nagyon nagy metropolisba,ahol azok a tarsadalmi torvenyek uralkodnak
kedves ch.mit jelent az hogy megyunk tancolni ,milyenek a szokasok. |
|