Vevegyő Creative Commons License 2021.09.10 -1 0 4284

ejnye, nem illik kiemelni egy mondatot egy hosszabb szövegből:

Még egy Összefogás-képviselő, a DK-s Hoffer Dávid is a Fidesszel szavazott, másnap ki is lépett a pártjából.

Lusztig szerint Hoffer el se ment a közgyűlés előtti DK-s elnökségi ülésre, ahol a szavazásról egyeztettek, viszont átvette a jegyzőkönyvet, ami utasította, hogy támogassa az Agora erősebb kontrollját.

Hoffer emailben küldött kérdéseinkre azt írta, szavazatával nem a Fideszt támogatta, hanem a cég működőképességét. „(...) ha egy cég rosszul működik, szerintem le kell cserélni az ügyvezetőt, nem mellé tenni egy másikat plusz évi 20 millióért. [A polgármester] a jelenlegitől elvonta a jogokat, átadta a másik ügyvezetőnek, akit viszont nem nevezett ki. Így a cég működőképessége veszélybe került”.

...

A DK-ból való kilépéséről azt írta, ezt hosszú folyamat előzte meg. „Ehhez a művileg felfújt Agora-hisztériához semmi köze nincs. Elsősorban a párt helyi vezetőinek velem szembeni magatartása, a párt vallott és hangoztatott értékeivel ellentétes tetteik miatt döntöttem így, de nem szokásom visszafelé kiabálni, ezért nem is fogok a volt pártomra rosszat mondani.”

én itt nem olvasom varju lászló nevét.

Előzmény: margarita402 (4282)