Kedves jerico1 es persze mindenki, aki ezt a temat erintette! Marmint azt, hogy csunyak a nok. Hat nem tudom... meg, hogy koverek... Szerintem nem lehet azert ennyire hatarozottan kijelenteni. Valoszinuleg, tarsadalmi retege, lakohelye, munkahelye valogatja. Jomagam egy atlagos, otthon jo alakunak mondott lany vagyok, itt pedig neha elfog a kissebbsegi erzes. Manhattanben tanyazom, es legfobb feladatom a kutyasetaltatas (mivel gyerek nincs, van harom kutya, gazdik egesz nap tavol, en etetem, fesulgetem, setaltatom a kutyusokat - mondjuk azt, hogy dog-sitter vagyok?). Szoval, setalgatok es latom azt a sok ^anorexias^ not, akin mar csak csont van a bor alatt, kocognak, izzasztjak magukat, egetik a zsirt. A hazaspar reggel hatkor kel es irany a Central Park (a Fifth Ave-n lakom, pont a parkra nez az ablak - Istennek hala ezert a szerencseert!!!). Csak ^fatfree^ dolgokat esznek, ha esznek egyatalan, mert a hutot mintha csak en hasznalnam. Szoval, itt csinosak a nok, bar nemelyik neha tul vekonynak tunne magyar szemmel. Persze, jarkalok azert a varosban, feltunnek a husibb kiadasok is, de hol nem?! Meseljen valaki, aki mashol dolgozik, lakik, ott milyen a helyzet. Mert itt tenyleg zorognek a csontok! Vagy ket veglet van: az ultra-vekony es a ^mindent bele-tele vannak az uzletek!^??????? FOZES: Sokkal-sokkal egyszerubb itt fozni!!! Mindent elo van keszitve, a dobozon instrukciok, hogy s mint tovabb. Csak nehany dobbenet: a csaladnal a legalapvetobb alap-alap-alapanyagokat nem talaltam meg a konyhaban, mint liszt, tejfol. Kiderult, nem is igen hasznaljak. Pl. csirkebe toltelek kesz dobozban, csak vizzel kicsit megkutyulni, stb. Kesobb folytatom, a baratnom most telefonalt. Bucsuzom, megyunk kicsit tancolni. Sziasztok!!!