Mumu Creative Commons License 1999.12.04 0 0 163
Kedves tarsaim,amit Ti itt rendeztek az egy nagyon szines fiatalos elmenybeszamolo.Eszem agaban sincs kedves syrius megakadalyozni hogy hosszan es ilyen szinesen irj(Te is tudod ezt).Nagyon keves kulonbseg van beszamoloitok kozott:
-a nok csunyak(persze fast food)es korai megprobaltatasok
-a beszelgetesek unalmasak(ez majdnem unisonoba mondjatok).Persze ,hiszen egy egesz kultura valaszt el bennunket.Nem torekszenek valodi velemeny cserere ,kivitel talan a szakmai kor.A kesz bepakolt kultur tabletta eleg ,gyors es konnyen emesztheto.Legalabb is igy latjuk mi.Ok sokszor hallotam meg tul kivancsiaknak es indiszkreteknek taranak minket.
Mind a fenti dolgokrol persze senkinek nekem sincs altalanos ervenyu velemenyem.Mindjart jelentkezik majd valaki aki az ellenkezojet irja majd.
Ami a How are you-t illetti nekem eleg volt Becsbe(6o km.-re Magyarorszagtol ugyanazt erzekelni.Mikor 25 evel ezelott oda menekultem Ceasescu orszagabol,meg-megkerdeztek liftbe,utcan szomszedok hogy Wie gehts(egy akkori baratom egyszeruen vigeceknek hivta oket) es en el kezdtem mondani hogy koszonom eleg jol de tegnap este ota nagyon faj a foggam,akkor zavart mosolyal neztek ram es probaltak hamar eltunni nehogy mint Napoleon mondjam hogy eppen most jottem Elba szigeterol...Szoval mindenutt nyugaton ez csak egy felvett formaja a kommunikacionak mondjuk annyi mint egy telefonba a bugo hang...
Fiatal barataim,tovabb mert izgalmas,szamoljatok be mindenrol amit erdemesnek talaltok es valaszoljatok ha vannak sorstarsaitok akik egyes informaciot kernek.
A holnapi visszontlatasra,syrrius,Gabo,kerya,Messer,ch.jerico es a kedves tobbiek.Kezdodik nalatok a vasarnap,irjatok meg hogy telt el.Kerya talan talal meg is egy jokepu partnert.Kezedet csokolom a tobbieknek szia.