Kedves tarsaim,amit Ti itt rendeztek az egy nagyon szines fiatalos elmenybeszamolo.Eszem agaban sincs kedves syrius megakadalyozni hogy hosszan es ilyen szinesen irj(Te is tudod ezt).Nagyon keves kulonbseg van beszamoloitok kozott:
-a nok csunyak(persze fast food)es korai megprobaltatasok
-a beszelgetesek unalmasak(ez majdnem unisonoba mondjatok).Persze ,hiszen egy egesz kultura valaszt el bennunket.Nem torekszenek valodi velemeny cserere ,kivitel talan a szakmai kor.A kesz bepakolt kultur tabletta eleg ,gyors es konnyen emesztheto.Legalabb is igy latjuk mi.Ok sokszor hallotam meg tul kivancsiaknak es indiszkreteknek taranak minket.
Mind a fenti dolgokrol persze senkinek nekem sincs altalanos ervenyu velemenyem.Mindjart jelentkezik majd valaki aki az ellenkezojet irja majd.
Ami a How are you-t illetti nekem eleg volt Becsbe(6o km.-re Magyarorszagtol ugyanazt erzekelni.Mikor 25 evel ezelott oda menekultem Ceasescu orszagabol,meg-megkerdeztek liftbe,utcan szomszedok hogy Wie gehts(egy akkori baratom egyszeruen vigeceknek hivta oket) es en el kezdtem mondani hogy koszonom eleg jol de tegnap este ota nagyon faj a foggam,akkor zavart mosolyal neztek ram es probaltak hamar eltunni nehogy mint Napoleon mondjam hogy eppen most jottem Elba szigeterol...Szoval mindenutt nyugaton ez csak egy felvett formaja a kommunikacionak mondjuk annyi mint egy telefonba a bugo hang...
Fiatal barataim,tovabb mert izgalmas,szamoljatok be mindenrol amit erdemesnek talaltok es valaszoljatok ha vannak sorstarsaitok akik egyes informaciot kernek.
A holnapi visszontlatasra,syrrius,Gabo,kerya,Messer,ch.jerico es a kedves tobbiek.Kezdodik nalatok a vasarnap,irjatok meg hogy telt el.Kerya talan talal meg is egy jokepu partnert.Kezedet csokolom a tobbieknek szia.