pejiroi Creative Commons License 2021.09.07 0 1 3866

mi köze a tényeknek  a h ki ő??? 

ha nem azzal lennél elfoglalva, h az előitéleted "igazold" azzal, h a szerzőt személyében támadd, akkor láthatnád, h a többezer koponyára vonatkozó adat hivatkozás :

231 Coon, The Races of Europe

https://en.wikipedia.org/wiki/Carleton_S._Coon

Professor of Anthropology at the University of Pennsylvania, lecturer and professor at Harvard University, he was president of the American Association of Physical Anthropologists.[1]

a pennsylvaniai egyetem antropógia szak professzora, a harvard egyetem professzora, az amerikai antropológiai szövetség elnöke volt...

----

egyébként is csak a mongoloid+torzitott koponyából csak morvaországban és szlovákiában van 27

és ezt egy ha jól emlékszem 80-as években megjelent történelmi lap hanyag félmondatából

kell megtudni, mert egyébként én még csak maszatoló, kitudjamelyikszázad kitudjamilyenetnikumú

tanulmányokat láttam (azon a 2004-es szlovákiai tanulmányon kivül)

és magyarországon meg állitólag nincs egyetlen nemhogy mongoloid torzitott koponya, de mongoloid

koponya se az 5.századból.. na azt tudod ki hiszi el. ez a történelem hamisítása a régészet által. és

aztán nincs is mit csodálkozni rajta, h jön bernát, dash meg te is a hazugságokkal, mert csak azt adjátok 

vissza, amit hazudtak nektek

Előzmény: Ulrich_von_Lichtenstein (3864)