barbárállat
2021.09.06
|
|
0 0
10842
|
Én inkább a kisebb deflegmációban látom a megoldást. Az abszintot is delegmátorral, jó hosszú páracsővel, lassan főztem, tehát erős deflegmécóval. Nagyobb deflegmácóból nekem az következne, hogy több dolog marad az üstben. Ami erősen illékony, az a deflegmácó mértékétől függetlenül átjön -lásd metil-alkohol. Kisebb deflegmációval, meg a kevésbé illékony részek is képesek átpárolódni. A főzést elég magas alkoholfokon hagyjuk abba, vagyis aránylag alacsony sisakhőmérsékleten, így inkább arra kéne törekedni, hogy a sisak hő, magasabb legyen a lepárlás végén.
Az biztos, hogy a következő abszintot, már deflegmátor nélkül főzöm, és majd nyomom neki, ahogy a csövön kifér. Lehet, majd kipróbálom hogy thumperben főzve a macerátumot, hogy viselkedik. |
Előzmény: cloaked (10833)
|
|