Vulcan0
2021.09.05
|
|
-3 3
4615
|
Azért azt az állítást, hogy stressz helyzetben Szili nem tud triplázni azt visszautasítanám. Pont az ő utolsó másodperces triplájával jutottunk ki az EB-re. Meg persze a mindent eldöntő 5. meccsen is az ő kosarai kellettek arra, hogy elszakadjunk az Olajtól. Pedig ha valahol, akkor ott stressz helyzet volt, pláne Szili számára. Szerintem nyugodjon meg mindenki. Jó, szerethető csapatunk van. A tavalyi keret nagyrésze maradt. A két új játékosunk közül, az egyik valószínűleg a (egyik) legdominánsabb magasember lesz. A másik pedig még nem igazán találja a helyét. Plusz még ugye jön Somogyi is. Tavalyhoz képest Kyan, Evan és Dequon helyett lesz idén Somogyi, Gyuri meg Marvin. Ez tényleg akkor visszaesés, ha egyáltalán visszaesés mint aminek sokan beállítják? Szerintem nem. Meg nem egy Bányász kupa döntőben fogunk valószínűleg a legjobban játszani. A BL továbbjutás egy ilyen fiatal szabállyal amúgy sem realitás. Ha összejön az kurva jó lesz, de ha nem szerintem akkor sem kell csalódottnak lenni. A magyar bajnokság pedig minden bizonnyal a Falco, Alba, Deac, Olaj négyes között fog eldőlni. |
|