Átvilágítottuk az Új Színházat. Izgalmas , néhol hullámzó , de egyre erőteljesebb arculatot kezd felvenni .A Katona egy kicsit kezd uncsi lenni ,
a Bárka tán egy kicsit fel van fújva , új produkció nincs is. Az Újban pedigVANNAK történések ..
Az abszolute sikerdarabok (Chioggiai,Szószátyárok) mellett igen meglepő, de húzódarab a Kiss Csaba rendezte Othello ! Nem lehet rá jegyet kapni . Gáspár és Bubik fantasztikus, de a csapatjáték is feltűnően erőteljes. A Woyzeckben Derzsi és Györgyi Anna alakít nagyon jót.
A Brecht darab nem túl acélos (nem igen érteni , hogy miről is van szó),de a Kamondi Ági zenéje nem semmi. Megnéztük a Stúdió Színpadon a Galkó és a Hobo estet is. Két különleges egyéniség intenzív és őszinte produkciója. Nincs laca-faca díszlet , smink stb. , de elég nagy hatású élmény volt. Kár,hogy a Halász Péter ritkán megy (Őrült naplója). Jó a színház pr-ja is, viszonylag pontos és megbízható a színház működése. A jegyek viszonylag drágák , de egy kis ügyességgel azért be lehet jutni ingyen is.(Persze,ahol Helyei,Gáspár,Bánsági, Eperjes, Bubik, Kecskés Karina, Nagykálózi , Hobo,Halász stb. vannak , ott ne csodálkozzunk a helyárakon !!). A galériában pedig jók a Szilágyi Lenke fotói.
Érdekes a Merlinben a Krétakör Lőrinczy Attila darabja, jókat röhögtem , jó csapatjáték, viszont a Madách Madácha elviselhetetlen hülyeség. A Studió "K" Körtáncát nagyon szerettem és a Karamazovokat sem útáltam annyira .
Ennyi !!!!!!