CrazyBasket
2021.09.03
|
|
-1 3
4567
|
Mindenki a saját bőrét viszi a vásárba aztgondolom! Én bárkivel beleállok egy normális vitába hidd el, mert nekem van egy nézőpontom és nem engedek belőle, lehet hogy pár ismerősömnek ez 180 fokkal eltérő az enyémhez képest, de emiatt nem fogom úgymond megbélyegezni, csak lesznek olyan témák, amiben soha nem fogunk egyetérteni és elbeszélünk egymás mellett. Túl szép lenne, ha mind egytől egyig egy nézetet vallanánk nem? De ez tudod te is, hogy lehetetlen. Szerintem akik tegnap "dobálóztak" megfogják kapni a büntetésüket és számolni fognak a következményekkel. Én aztgondolom, hogy azért történhetett ez meg, és hangsúlyozom ez csak az én vélemenyem, mert a Stearling üzenetét nem tudták értelmezni/lefordítani. Utólag hallottam hogy mindenki arról beszél, hogy egy fekete emberről szólt, vagy egy fehér ellenes szöveg volt. Holott egy barátjára emlékezett meg, aki egy 26 éves lány volt és Covidban hunyt el. Hozzáteszem aki letudta volna fordítani azt a kiírást a mezen kb. az 5. sorban már nem tudta elolvasni egy tökéletes látású szurkoló sem.(Nem mentségként írom.) |
Előzmény: Törölt nick (4566)
|
|