Savaria9700 Creative Commons License 2021.09.03 -2 5 4556

Lehet, hogy csak egy edzőmeccs volt de több olyan dolog is beigazolódott amit eddig látatlanban csak sejtettem. 

Golomán Gyuri extra lesz ebben a csapatban. Ilyen stílusú négyes posztú játékosunk még nem volt, viszont én biztos vagyok benne hogy mind védekezésben, mind támadásban kiemelkedőt fog nyújtani. A véleményem szerint ő egy top légiós szintjét egyértelműen el fogja érni. 

Clark nagyon harcos és motivált játékosnak tűnik aki 2-4es posztig bárhol megállja a helyét, védekezésben szerintem ő lesz a bajnokság egyik legjobbja. Támadásban ma nem volt az igazi. Megvoltak az üres helyzetei, de ez tipikusan olyan meccs volt a számára amikor semmi sem megy be. Ettől függetlenül 10-15 pontra bármikor képes lehet.

Van egy olyan dolog viszont, amint szintén sejtettem a csapat szerkezetét látva és egy edzőmeccs alapján is beigazolódott. Zozón kívül nincs védelmet bontó játékos a csapatban!!! Ez a probléma Somogyi érkezésével sem oldódik meg. Erre a véleményem szerint mindenképpen megoldást kell találni!