kígyószisz Creative Commons License 2021.09.03 0 0 3149

Hadházy válasza:

"1) Hoffmann Rózsa egyszer helyreigazítást kért a Hírcsárda nevű viccoldaltól. Szerintem ezzel nevettette ki magát inkább. Én mindenesetre biztosan nem fogom feljelenteni a Kétfarkúakat azért, mert összefirkálták a szórólapjaimat.

2) Korábban valaki névtelenül, aláírás nélkül engem lejárató szórólapot szórt szét Zuglóban illetve olyan is volt, aki lejáratással fenyegetett. Én ezzel sem fordulok semmilyen etikai bizottsághoz, mert egyrészt annak nyilván semmi eredménye nem lenne, másrészt bízom a zuglói polgárokban, hogy a helyén tudják kezelni a dolgokat

3) Szerintem Tóth képviselő úr téved, amikor úgy véli, hogy a passzivisták arra akartak utalni, vagy azt sugallták volna, hogy Tóth képviselő úr egy ló.

4) Mindenkinek köszönöm, aki aláírásokat gyűjtött az indulásomért. Az ő érdemük, hogy a zuglói indulók közül én adtam le a legtöbb érvényes ajánlást."

Ami a lovat illeti, megnéztem a képet az MKKP-sok oldalán és tényleg nincs arra utalás, hogy Tóth Csabára gondoltak volna lóként. Azaz lehet, hogy gondoltak, de ez nem volt nyilvános.

Szerintem az durván felháborító, amit az MSZP művel Zuglóban az előválasztás kapcsán - és nemcsak az MSZP-s szórólapokról van szó, amik Hadházyt lejáratni készültek és kerültek a kerületiek postaládáiba, hanem Tóth Csaba a Partizánon adott interjújában is hihetetlenül (és etikátlanul) ekézi Hadházyt -, és furcsállom, hogy nem érzékelik. 

Ez a Tóth Csaba nagyon kell nekik láthatóan, vagy mindenkit a zsebében tart.  

Előzmény: kígyószisz (3148)