Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.09.03 0 0 303

Ja igen, azt nem is írtam le, hogy ha akkor foglalok, kaptam volna plusz kedvezményt még a szuper kedvezmény mellé, de ekkorra már fejben döntöttem, hogy ide tuti nem.

Az ilyen olcsó reklám, mint a fb csoportban szerintem sok embernek feltűnik, ezen ne lepődj meg, de amikor voltam konzultáción, akkor még nem olvastam a facebook csoportot, viszont így is átjött, aminek át kellett. :) Csak utána esett teljesen le, hogy "gáz" a hely, és ilyen helyek léteznek, nem csak Törökországban. 

A hajhagyma felszívódás volt a csúcs, de nem csak abból tűnt ki, hogy reklámozik, hogy a rossz eredménye kb a "semmi gond kategória", hanem az egész kommunikáció, meg az ömlengés a helyről. Mondjuk a nő nem tűnt fejben teljesen stabilnak, mert amikor először beírt a csoportba, és páran rákérdeztek, hogy miért elégedett, amikor még eredménye sincs (nyílván feltűnt az embereknek, hogy tolja a marketinget), és próbálták elmagyarázni, hogy kilóg a lóláb, akkor elkezdett mindenkit betámadni, vicces volt. Szóval vannak ultragáz helyek Magyarországon is, tényleg informálódni kell. 

Előzmény: Gabivagyok11 (302)