Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.09.03 0 0 301

Ezek szerint nem volt nehéz kitalálni :). Azt írtam utána, hogy kellemes volt az élmény, utólag visszagondolva inkább a "gáz" kifejezés ugrik be.

Így, hogy olvasgatok, jövök rá, hogy az ilyen helyek nem is igazi klinikák, inkább ilyen marketing gyárak, akciós termékekkel.

Van egy facebook csoport is amúgy, ott nagyon lejön, hogy kb az van, hogy az ilyen akciós helyeket fizetett emberekkel próbálják görcsösen nyomni (mondjuk elég feltűnő szerintem kb mindenkinek), beírnak, hogy "milyen elégedett vagyok, mert szuper a csapat" stb., és aztán kiderül, hogy az eredmény még nincsen sehol, amikor beírták a véleményt (hiteles, nem?), aztán amikor eredménynek kellene lenni, akkor ilyen dumákkal jönnek, hogy "felszívódtak" a hajhagymák, ezért nem lett jó az eredmény, vagy rosszul reagált a bőr. Utánaolvastam ebben a csoportban, az ilyen helyeken, mint ez a professional hair (azért a név is vicces) kb. minden embernek újra kellett műteni (sűrítés címen..). Nem értem, hogy az ilyeneket miért nem moderálják, vagy jelentik, vagy mittudomén'.

Azt sem fogom komolyan megérteni, hogy van olyan kopaszodásban érintett, aki szimplán az olcsóság miatt dönt, és bedől az ilyeneknek (valószínűleg valahogy rádumálják őket). 

Ezért én k...ra örülök, hogy lehet objektív véleményeket is látni, nem csak a reklámdumát (mondjuk én óvatosabban állok a dologhoz, meg amúgyis lejött megérzésből, hogy azzal a hellyel valami nem stimmel), tele van félrevezetéssel a legtöbb fórum, csoport. 

Előzmény: justcage (300)