Valami rémlik - talán Bajnárral - korábban beszéltetek erről.
Lehet ez is az oka, hogy Mészáros a 2018 tétele után már nem jelentkezett fajta borként vele.
Most rendeltem pár üveggel az Illéséktől akik reduktívan készítenek bort belőle.
"Adottságaim" révén (ültetvény, pince, technológia, korom stb.) nem biztos hogy szerencsés lenne "ismert" szőlőkből készült nagy tudású tapasztalt borászok termékeit fényévekről követni (azt inkább megveszem) hanem inkább kísérletezgetni újabb fajtáknak a nálam legjobban működő "technológia" megtalálására. (nem ebből van a betevő csak simán imádom)
Most még csak elméletileg "szexelek" ;-) de a Pannon Frankos is szem előtt van ...
meg sok más is...
Milyen igazságtalan az élet, hogy ha valami különleges palacsintát akarok csinálni, akár 10-12 receptet is tudok kipróbálni naponta de szőlő/bor csak 1x adatik meg 1 évben.
De majd kiforrja magát mint a must ;-)