IsKol Creative Commons License 2021.09.02 0 0 1568

Hát én nagyon odavagyok G. Rosa boráért. (a szőlő is jól művelhető ill. az oltványosodnak is van belőle két alanyon) 

 

Kunság és Mór a "hazája" de lehet a Mátrában is megélne ;-)

 

Tetszik, hogy nem csak reduktív bort lehet belőle készíteni...

 

Nem olyan intenzív az íze mint az irsai/otttonel vonalnak, savai is maradnak. 

 

Kóstoltam, Frittman-t és Paulus-t (neki pezsgője is van) és van még Szentpéteri is otthon.

Az Eifert féle pedig fahordós.

Kkmt-en is van a Gedeon borszaküzletben persze a sajátjuk.

 

Ki kellene próbálni a Koch-féle Organic-ot ami Castellumból (Panonija) készül, szóval lehet átugrok Kkmtre hétfőn.

 

És még egy másik is a P. Regina mozgatja a fantáziámat (nem csoda ;-)

Előzmény: szervezkedő (1567)