Bocs, most olvastam el még egyszer a hozzászólásodat: értem, tehát szerinted a Fidesz indít névtelen senkiket, pofozógépeket. Bocs.
Azért nem egészen így van, mert a korábbi polgármestereit indítja pl. Óbudán és Újpesten, meg Józsefváros-Ferencvárosban is, ezért is kérdeztem, hogy vajon milyen motiváció lehet emögött, amikor ezek az emberek úgy kikaptak 2019-ben, hogy csak na, és még sértődött nyilatkozatokat is tettek akkor.
Mindhárom vk-ben (az egyikben Szabó Tímea, a másikban Varjú László, a harmadikban még nem tudni, de ott elég sok potenciális befutót lehet látni, mondjuk, Jámbor András révén) ellenzéki győzelem lesz. Ez nem is kétséges.
És akkor a Fidesz elindítja ellenük pont azokat, akik már 2019-ben nehezen nyelték le a békát, amikor leváltották őket a polgármesteri tisztségről, szóval, nem értem.
Tehát azt vitatom, hogy ők névtelen senkik lennének, nem, ők bukott fideszes politikusok és a Fidesz most kiteszi őket egy újabb buktának.
Én azért tényleg esélytelen és főleg ismeretlen politikusokat indítanék ilyen pofozógépnek, fura.