margarita402 Creative Commons License 2021.08.29 -2 1 2255

LOL

kígyószisz  4 napja    -2 1 1400

Az ellenzéki összefogásnak van programja. Most, az előválasztáson az ellenzéki összefogás jelöltjei közül - és csak azok közül - folyik egy kiválasztás, amiről te írsz, az a választás kérdése, és nem az előválasztásé.

Még mindig félreértésben vagytok. 

Programot ismertetni akkor kell, amikor valós tétje van valaminek a választáson és nem az előválasztáson. 

Az előválasztáson résztvevők mindegyikének azonos a programja, itt nem versenyezik semmi semmivel program tekintetében. 

kígyószisz  4 napja    -2 0 1405

Az ellenzéki összefogásnak van közös programja. Bárki is kerül be az előválasztáson, azt képviseli. Pont. 

Itt nincsenek programok egymás ellen, az előválasztást rendező, összefogott ellenzéki pártok nem ellenfelei egymásnak. 

Csak ti szeretnétek azt hinni. 

Előzmény: Pacemaker (1403)

kígyószisz  4 napja    -2 0 1407

Ennek a közös ellenzéki programnak minden jelölő párt elkötelezte magát és minden egyes párt képviselője aláírta azt. 

Lehet, hogy nektek ez új? 

Hihetetlenül tájékozatlanok vagytok. 

Előzmény: kígyószisz (1405)

Döntsd már el, hogy éppen miről hisztizel, és hülyézel nagy pofával mindenkit, arról, hogy van közös program, amiihez mindenki tartja magát, vagy arról, hogy nincs is ilyen?:DD Én 4 napja is tudtam, hogy néz ki ez a dolog, örülök, hogy végre te is utánanéztél.:D Akár bocsánatot is kérhetnél az eddigi ámokfutásaidért, de tudom, hogy ehhez nincs meg a gerinced.

Az, hogy az ellenzéki szavazóknak mi a véleménye arról, amiről nem szavaznak az előválasztáson,  hogy is jön ide?:D És még mindig nem sikerült egjegyezned, hogy egy pártnak se vagyok a tagja. Ideje lenne beszedni a cavintonodat.

Előzmény: kígyószisz (2238)