joem Creative Commons License 1999.12.01 0 0 183
A barna könyv címoldalán látható Nohabról gyerekkoromban azt hittem, hogy nem H0. A TT, meg a PIKO N csinált ilyen rémületesen ronda dolgokat. De a 36. oldalon látható képből egyértelműen kiderül, hogy ez bizony H0. Hát... ez néhány klasszissal rondább a pl. Galaxy által oly sokat szapult PIKO H0 Nohabnál, még akkor is, ha a lámpái egy kicsivel jobbak.
Bárki bármit mond, én a PIKO Nohabomat 1973-ban vettem, vele töltöttem a gyermekkoromat, úgyhogy szeretem. Ennek ellenére habozás nélkül feláldoztam a színvonalas átalakítás oltárán, belőle lesz az M61 012.
A Szerjoe kapcsolói ROCO kurzkupplungok. A szokásosnál kisebb a távolság a mozdony és az első kocsi ütközői között, de ennél közelebb már csak a szoknya kivágásával lehetne, azt meg NEM!
Én is tervezek asztalt. Egyelőre csak egy tanuló, kis méretűt (3,70x1,10). Sajnos a pályavezetéshez nincs elég fantáziám. Ilyen keskeny asztal ROCO Line anyagból csak R2 ívekkel lehetséges, amelyekből kilógnak a járművek. A szívem csücske egy igazán nagy asztal, 3 szintes kétvágányú fő + 1 vágányú mellékvonal, de ahhoz előbb a pincémet kell vízmentessé, fűthetővé, stb. tenni.
Amikor a kisebb asztalt a Winrail-lel megterveztem, a pricelist >1500DM-nek jött ki, szóval gyerekek, ez egy qrva drága hobby. :-((( Rövidesen közzé teszem és vitára bocsájtom a pályatervet a honlapomon.
Előzmény: Törölt nick (179)