endrebá Creative Commons License 2021.08.23 0 0 1358

Szia Igor, aki nem onnan merít ihletet az nem futhat bele nagy pofonba?  :-)

Amit hangsúlyosnak érzékelsz az ott megjelenő vélemények közül, az a csalódottság feldolgozásának egyik lépcsőfoka.

Márpedig az ott a csalódott férfiak.. a nőkről alkotott álmaikban csalódott férfiak oldala.

Igen, a harag is része a gyógyulásnak, és van ott tudomány is.. nemcsak harag.

Nem, nem az erős nők létezését nehezményezik a férfihang-tulajdonosok.

Azt nehezményezik, hogy már a jogegyenlőségen túl van a történet, már jogelőnyük van a nőknek – de továbbra is sulykolják hogy még egyenlőbbek akarnak lenni.  A férfiak azt nehezményezik, hogy elég csak nőnek születni, és nem kell szülni ahhoz hogy 40 év munkaviszony után elmehessenek nyugdíjba. ..például.

És nem ez az egyetlen jogelőny, miközben még ennél is egyenlőbbek akarnak lenni.

Amit a 21. századi párkapcsolatról írsz, az se a te tapasztalatod szerintem.. inkább csak úgy olvashattad.

Mert hiába hangzik jól és egyenlően, nem ez a valóság.. hm.. a sűrűn előforduló valóság.  Biztos van erre is példa, de én a szememmel nem látok ilyent.

Az átlagos női ösztönnek az kell hogy a férfija erősebb legyen őnála.  Persze ő a nő parancsoljon neki, de a férfi keressen többet, ő legyen a magasabbizmosabbelőrelátóbb.. szóval a családi biztonság forrása – és ő a nő legyen biztonságban tartva.

Elhiszem hogy divatból kipróbálja milyen élmény erősebbnek lenni a párkapcsolatában, de hidd csak el hogy a mai kor férfija kapásból el is fogadja hogy ő a gyengébbik fél otthon.  Csakhogy egyszercsak jön a női nyilasduma hogy a nő belenézett egy ismeretlen férfi szemébe, és elkezdett működni a.. hm.. nem a kémia, hanem az ő fantáziája – és az ő 21. századi meggyőződése már fordult is 180 fokot.

Amit a lila piruláról írsz, azt nem értem.

Ha nem a férfitapasztalatok alapján magyarázod a nők viselkedését(piros), és nem a női tanítások szerint(kék)..  akkor?  A lila az kiknek a tapasztalata.. mondjuk a macskáké?

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (1355)