Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2021.08.23 0 0 1355

Az a baj, hogy a férfihang, ahogy az előbb jeleztem elfogult nagyon az egyik irányban, és aki onnan merít ihletet a saját párkapcsolatához, az bizony nagy pofonba futhat bele... Mert bizony (már amit én ott olvasgattam) sokan azt a világot sírják vissza, mikor a zasszony(állat)nak kuss volt a neve, pénz számolva, asszony verve stbstbstb. TUDOM, hogy van ott normális hang, megszólaló is, de a kánon nem az.

A feminista törekvések pont ennek akartak gátat vetni (később beszélhetünk anaak nagyon gázos túlkapásokról is)

Alapjáraton a férfihangos olvasók nagy része múlt századi elképzeléseit szeretné napjainkban viszontlátni. Vannak olyan nők, asszonyok is, akik nem fekszenek ennek keresztbe, akik jól tűrik, igénylik az erőskezű férfit. De nem mindegyik ilyen. És ezt nehezményezik a férfihangosok.

Szegről-végről érthető az álláspontjuk, mert például mi is a baj azzal, hogy a nők válogatnak, ha engem pont egyik sem választ? Ugye itt válik el a szar a májtól, hogy aki egy életet végigvitt egy, vagy több nővel az oldalán, és kb elégedett az életével, az nehezen tud belehelyezkedni a "férfiáldozat" szerepébe. Mert van, akinek ez a szabadabb társadalom, ami engedi a nőket "paráználkodni" számtalan vidám kapcsolatot, jó partyt hozott.

De válasszuk le a nyers testi örömöket a párkapcsolatról (csak gondolatban, hiszen a jó párkapcsolat szükséges, de nem kizárólagos alapja a kielégítő szexuális élet)

Egy párkapcsolat a maga 21. századi formájában simán elbírja a gazdagabb (jobban kereső) nőt, vagy a magasabb, elismertebb státuszban levő nőt. Az a kérdés, a férfi hogyan dolgozza ezeket föl, pláne ha az otthonról hozott mintáiban nem ezek tükröződnek.

Nem akarom tovább csépelni a szót, ha egy férfi naiv birka az életében, ugyanúgy pofára eshet, mintha magát a teremtés koronájának képzelve próbál "macsóskodni" olyan közegben, ahol erre nem vevő senki.

Szóval én sem a kék, sem a piros pirulát nem erőltetném, mert szokás szerint az arany középút a nyerő, esetünkben  a purple-pill :D

Előzmény: endrebá (1348)