Én tényleg. Igen én együtt lakok vele.
Az tény, hogy nem a nagy 25 kg-s palackot kerülgetem, de nem a mérete miatt, hanem a súlya miatt.
Azért 15 nm2-en van annyi helyem, hogy valahová eltegyem. Mennyi is? 30 cm átmérő és 1 méter magas? Hidd el találok neki helyet. Van neki szép kis huzata, ugyan olyan anyagból mint a kárpit. Egyáltalán nem otromba bent a lakjóba.
A nagyot meg azért nem mert emelgesse azt a 25 kg-st a t..köm. Le szállna tőle.
Én vagy mi nem élünk életvitel szerűen a lakjóba, de azért elég sokat megyünk télen is. Mondhatni minden 7 végén, ha fúj, ha esik megyünk.
Ezért van, hogy elhasználunk 30 - 40 palackal a 11.5 kg-ból. -Mivel amikor komoly a hideg, kifogy 3 nap alatt, pedig nem 1 kombájn, csak 6 méter az egész.-
Plusz 30 rugó egy tele tankolás ha jól ki van fogyva. Ez most nem ide tartozik.
Félre ne érts, nem vagyok fogtechnikus, de ha kiszámolod a tiszta propán nem teljesen de majdnem -közel- a duplájába kerül. Az 1 tél alatt nekem 2 kiló. Na én azt inkább másra költöm és beteszem a fűtött részre.
És a kérdéses kérdező pedig életvitel szerűen óhajtja használni ill fűteni vele. Neki akár ez a 2 kiló lehet a duplája is. Így is PB-ből is baromi sokba lesz neki 1 tél fűtése.