A cikket te írtad? Mert én a cikk írójára értettem a sudribunkót. :) Szerinted, amit az a muki csinált azzal a két nővel (akiket ha jól értem előtte évekig azzal stalkingolt, hogy ő a "barátjuk", miközben dugni akarta őket), az rendben van? Az a normális, követendő viselkedésminta? Egy szar dugás miatt leverni a régi csalódásunk az új nőn? Mert nő? Mert csak?
Nekem volt/van ilyen "barátom", akivel én nem akarok és soha nem is akartam dugni, ezért amennyire lehet, kerülöm is. Most is, hogy látta, hogy Pesten vagyok, rám írt, hogy "tali?" És ez általános iskola óta tart, hogy igyekszem elkerülni, max. a többi volt osztálytársam társaságában találkozunk. Szerintem nem normális, aki ilyet csinál. Ha a barátom akarna lenni, akkor nem dugna meg, mint a pirulás-cikk írója. Ha meg dugni akar, mondja meg, én megmondom, hogy nem, és térjünk békével ellentétes utakra.
Nézd, én elhiszem, hogy neked van egy narratívád. Kétlem, hogy a boldogság felé vezető ösvényen járnál, de nyilvánvalóan jogod van letérni róla. De azért az én kapcsolataimat ne narratíváld már át. :) Én se tettem a tieddel. Csak rávilágítottam, hogy nem egyetemes, nem általános és nem kéne egy-két csalódásból az egész női nemre vonatkoztatni. Mert ha sok nőt tesztek tönkre ezzel a bánásmóddal, beindul egy ördögi kör, aminek nem a megegyezés lesz a vége, hanem a kölcsönös megvetés és kemény harcmodor. Amikor egy pirospirulás pasi szembesül egy pirospirulás nővel, az lesz csak az igazi szép új világ. Csak gyereket ne csináljanak!