Ha megbántasz, akkor egy ideig nem válaszolok neked.. de most igen. Vagyis nem..
.. szóval érted..
Szóval próbálkozz nyugodtan a te szinteden válaszolni, legfeljebb rákérdezek néhány kifejezésre.
Szerintem sem AZ az önbizalom - de az önbizalmat az erő szüli.
Az hogy valaki tisztában van azzal hogy az ő izomereje egy tízes skálán hatos, a hangereje kilences, a lelkiereje nyolcas (tehát tisztában van a saját értékeivel) - ettől még nem lesz önbizalma. Attól már igen, ha azt gondolja hogy másoknak ennél kevesebbjük van.
Amit a biztos csalódásaimról gondolsz, az nem a módszer hibája lenne.. az a nő önismeretének a hiányos mivoltából fakad. Mindíg.
Ha ő úgy érzi hogy nem ez a szerep lesz az ő boldogsága, akkor az ő lehetősége a kíváncsiskodás. Az ő termékeny idejét ő osztja be, az én vonzó korszakomat meg én.
Az hogy alkalmas vagyok-e arra hogy én várjam reggel az ágyba a kávét, vagy CSAK én akarom ellátni azt aki nekem kielégülést okozott... hm.. szerintem rosszul látod.
(a dícséretedre olyan büszke vagyok, hogy majd szétreped a ruha rajtam)
Amit a tragédiák jellemformáló hatásának a semmibevételéről írsz.. sajnos erre sem vagyok alkalmas. :-)))