Kamilió Creative Commons License 2021.08.20 0 0 25

Okké! Keresgéltem én is különböző oldalakon, de amikor itt olvastam egy korábbi hozzászólást, hogy ezek a Keltin, Strauss aggregátorok kinai vackok akkor megálltam a keresgélésbe.

Először a Hecht GG3300 jött képbe, mert, hogy német és az Expert mert abban az áruházban 5 év a garancia, ajánlották a Keltin nevűt, ami talán szlovák vagy cseh, aki ajánlotta az jókat mondott a gépről.

Családi kertes házhoz kell!

Nekem négy hűtő a fontos hogy menjen, igaz az egyik kétajtós kólás hűtő azt hiszem az 350W-s, van egy Lehel fagyasztó és két sima normál hűtő. Keringető szivattyú, ha megy a vegyes tüzelésű kazán télen és néhány lámpa.

Azt az infót kaptam, hogy mivel van mindegyikben AVR így mehet a laptop is és a tv, de azért ha nincs áram, akkor a fagyasztó, hűtő, keringető szivattyú a fontos. Laptopot lehet tölteni, amikor ki van kapcsolva utána mehet a saját aksijáról ha inverteres kell, de az sokkal drágább.

Ennyi kb. (esetleg a szomszéd bekavarhat a képbe).

Ezek a 2500-3500W gépek ennyi fogyasztót, ahogy olvastam róluk bőven elbírják, inkább azt jó lenne tudni, hogy melyik az üzembiztosabb? Gondolom a diesel jobb, de az őrült drága. Én olyan 100-150ezer körülire gondoltam.

Nyilván nem baj, ha olcsóbb!

Előzmény: peterch (24)