falco Man Creative Commons License 2021.08.18 0 3 4366

Valóban van igazság ebben is, de azért bízok benne, hogy lesznek olyan mérkőzések a szezonban, amikor tudunk terhelésmenedzselni a kulcsjatekosoknál. Ami persze nem garantál semmit, mivel például Lake nem játszott sokat a mérkőzéseken, mégis megsérült.  Ahogy lentebb írtam, ez is a sport része, ezzel együtt kell élni, bárhogy alakul nekünk pozitívan vagy negatívan.

Ha valamitől tartani kell ebben a szezonban, az Konakov úgymond rookie szezonja vezetőedzőként. Eddig a bajnokság messze legjobb edzője ült a kispadon, biztosak lehettünk benne, hogy ki fogja találni a legjobb megoldásokat arra az időszakra, amire a leginkább kell a szezon során. Most ugye Milosnal vannak jóval komolyabb szakemberek az ellenfelek kispadjan, ami döntő tényező lehet. Persze tudom, hogy ott lesz mögötte Gasper, de azért ez nem ugyanaz a szituáció, neki is új lesz, mindenkinek. Nagyon fontos lesz, sőt talán a legfontosabb, hogyha ne adja Isten belemegyunk egy gyengébb szériá a, esetleg a BL szereplés nem úgy sikerülne, ahogy várjuk, ne legyen rajta indokolatlan nyomás felülről és a szurkolók részéről sem. Jelenleg ezt érzem a legfontosabb és legkritikusabb résznek a szezonban.

Egyfelol kiváncsi vagyok, hogy mennyire játsszuk a saját kosárlabdáját vagy inkább követjük Gasper rendszeret.

Előzmény: Törölt nick (4363)