Medieval
1999.11.30
|
|
0 0
17
|
Kedves csákat!
Az, hogy én asszociáltam a BIT által közölt dokumentumra, az nem jelent semmit. Azt főleg nem, hogy olyasmit gondolnék, hogy a ez a dokumentum máshonnan van kiollózva. Egyszerűen azt gondoltam, hogy - mint a dokumentumban körvonalazott nézetekhez némileg rokon elveket - olvassátok el! Ez sikerült is. Sajnos a válaszom nem lehetett elég alapos. Pont olyan címszavasra sikeredett, mint a dokumentum felvetései. Minden pontról, amire reagálni tudok, szeretnék legalább egy bekezdésnyit rittyenteni. Az, hogy ezt eddig nem tettem, kizárólag időhiány eredménye. A demagógiáról is szeretnék hosszabban. A lényeg: van szándékos és véletlen demagógia. Az én számból is csúsztak már ki olyan dolgok, amiket a hallgatóság felhördülését hallva megbántam. Szerintem ebben a dokumentumban is lehetnek ilyenek. Részletesebben később, ha lesz egy fél napom a dologra. Remélem hamarosan.
Üdv!
Medieval
OFF
Ha egy írást teszel közzé a publicisztika topikban, akkor írd oda légy szíves az eredeti közlés helyét és időpontját! Így ui. mindenki azt gondol, amit akar.
ON
|
Előzmény: csákat (16)
|
|