ahhoz képest, hogy többen itt a türelmet hangoztatták a csapat és az új edőzpáros felé, elég hamar elfogyott :)
volt idő, amikor felkészülési meccsen lenyomtuk a Párizst, a Kielt - abból sem kellett sokat levonni, így ebből sem szerintem.
Marguc, ha jól olvastam, sérülés miatt játszott jobbátlövőt - nem tudom, hogy a meccs egészében, vagy csak egy ideig.
egy dologban biztos vagyok: Laci mindent megpróbált a szerződtetések terén, de mivel a klub enny ideig várt Davis menesztésével és a nem kellő játékosok kivágásával, igen komoly kényszerhelyzetben volt.
amit lehetett ép ésszel megtenni, azt megtette - a legkomolyabb ballasztok már nincsenek itt.
ez van, ez lesz most a Veszprém, ő nekik lehet - az igazi szurkolóknak meg azt mondanám: KELL - szeretni.
utazás lesz ez a szezon az ismeretlenbe, de ha azt látjuk, hogy lesz játék, elképzelés, és megszakadás a pályán, akkor már előrébb leszünk, mint tavaly.
ezt a budapesti költözést meg azóta mondják az okosok, amióta 2012-ben pénzünk lett - de hallottam már kecskemétit is a Mercedes miatt...:D