Beindult Karacsony ellen a fideszes propaganda hogy de bezzeg a videk......
Budapest szlömösödése a vidékieknek is szemet szúr
- Örülök, hogy debreceni lakos vagyok. Lehet, hogy Budapesten több a lehetőség, és több a munkahely, meg magasabbak a fizetések, de ilyen áron... El kell mondjam, Debrecen sem kis város, de egyedül, éjjel, nőként el tudok jutni A pontból B pontba gyalog anélkül, hogy bárki hozzám szólna. Itt nincs húgyszag sehol, a kéregetők ki vannak tiltva a belvárosból. A padon szoktak tanyázni, főleg este, de a rend őrei egyből megjelennek. Mondjuk itt nincs metró sem, csak villamos meg busz. De azok tapasztalataim szerint (14 éve buszozom és villamosozom) biztonságosak. Remélem, hogy ez így is fog maradni. Csak azt szerettem volna megosztani önökkel, hogy teljesen boldog vagyok, hogy itt élek Debrecenben.
Kozben a a polgarforosi valosag...
Felfüggesztett börtönt kapott a férfi, aki több hajdú-bihari nőt is bántalmazottSzerző: Dehir.hu | info@dehir.hu
Közzétéve:
2020.12.02. 13:55 | Frissítve: 2020.12.02. 13:56
Debrecen - A 60 éves férfi többször dühöngött ok nélkül ittasan, kukát dobált, telefont lopott, és itt még nincs vége.
Bíróság elé állítás keretében hozott ítéletet szerdán a Debreceni Járásbíróság annak a 60 éves férfinak az ügyében, aki rövid időn belül több bűncselekményt is elkövetett Hajdúsámsonban és Debrecenben. A tárgyaláson a vádlott elismerte tettét és megbánó magatartást tanúsított.
Az ittas állapotban lévő vádlott másnap, szeptember 11-én a délelőtt az egyik debreceni társasház belső udvarán ordítozott, közben a szalonnasütő melletti padokat dobálta, egy szemeteskukát pedig átdobott a szomszédos ház udvarára.
A vádlott közben rátámadt egy, az udvaron tartózkodó 83 éves sértettre is, akinek a csuklójára ráütött egy fadarabbal. Az idős asszony elesett és a zsebéből kiesett a mobiltelefonja, amit a férfi magához vett és elvitt a helyszínről. A sértett könnyebb sérülést szenvedett, a telefonjának később a rendőrség megtalálta, lefoglalta és visszaadta, így a kár megtérült.
Aznap délelőtt a férfi egy másik debreceni társasház előtt a csatornázási munkálatok miatt körbekerített területnél a kordon szalagját leszaggatta, valamint az útra helyezett terelő bójákat szétdobálta, a lakóház kapuját rugdosta és kiabált a lakóknak. Kis idő elteltével egy debreceni bevásárlóközpontba ment, ahol szóváltásba került az egyik vásárlóval. Erre felfigyelt a biztonsági szolgálat munkatársa, a férfit visszatartotta a helyszínen és értesítette a rendőrséget.