Veecz Creative Commons License 1999.11.29 0 0 58
Sziasztok!

A legelején leszögezem : nem szeretem Ákost.
Én régebben nagy Mode rajongó voltam, most is szeretem őket, zseniálisak voltak, most is azok, ma már ettől függetlenül nem vagyok fanatikus.
Eleinte a Bonanza is tetszett, mert végre volt valami mozgás a magyar zenei életben, ami ráadásul kicsit kötődött is a Mode-hoz. De aztán jött ez a szólózás és tényleg Ákos sikeres lett, egy halom Bonanza rajongó átalakult Ákos rajongóvá, csak szerintem nagy részük nem a zenéhez, hanem adott előadóhoz kötődött/ik.
Ákos azóta egy pökhendi alak lett és ez meglátszik mindenen, amit csinál. Nekem a zenéje egyre érdektelenebb, átment egy amolyan rock-show dologba az egész. Igazából semmi extra nincs a zenéjében, a hangjában és szerintem is hatásvadász szövegei vannak, amit csak ő tud miről szólnak, vagy ő sem.
Elnézést, ha kemény vagyok, én is a zene bizniszben tevékenykedem, találkoztam többször is Ákossal és sajnos a magánéletben is egy beképzelt ember (persze nehéz normálisnak maradni a sztárságban). Ráadásul "száraz", semmi humorérzéke. Ez átüt a zenéjére is.

Bocsánat, nem akartam senkit megbántani, ez az én személyes véleményem.
Azt egyébként elismerem, hogy ettől függetlenül egy intelligens ember és inkább ő, mint a Shy Guys.

vic