Sziasztok.
Köszönöm, hogy legalább egy vki vette a fáradságot, és segíteni próbált....na mindegy.
És nem véletlenül használtam azt a kifejezést, hogy próbált. Mert olyan hibája volt, amire nemhogy én, ti, de még a szervizben sem gondoltak. Merthogy időközben megoldódott a gond, igaz szervizben. Igen ott, mert amennyire értek hozzá már mindent kipróbáltam de semmi sem segített, és nem szerettem volna ha jobb esetben lemeríti az aksit, rosszabb esetben kigyullad a kocsi. A hibaleírásból kihagytam, hogy a világításkapcsolóval rá tudtam adni a gyújtást, és ha rajta volt a világítás akkor ki tudtam venni a kulcsot, úgy, hogy járt a motor tovább, és ha lekapcsoltam a világítást akkor leállt a motor.
Na a lényeg, hogy a hibát a korábban általam cserélt - na most tessék kapaszkodni - vezető oldali ablakemelő kapcsoló okozta. Nem, uraim....nem, nem. Nem vagyok annyira béna, hogy ne tudjak egy ilyet kicserélni. Egész egyszerűen az van, hogy a még eleinte működő kapcsolóban összezárt vmi és olyan lábakon is megjelent a +12v ahol normál esetben semmi keresnivalója. És ez egész egyszerűen teljesen behülyítette a kocsit.
Hiába vettem én újonnan, de ha egyszer made in china.....
Szervizbe javasolták, hogy inkább bontottat, de gyárit.
Szóval köszönöm a segítséget Papalac. A képet mentettem. :)
Minden jót, sziasztok.