sylvie Creative Commons License 1999.11.29 0 0 22
Jelentés a ködmezőből (ugyanis végig tejfölben utaztunk Szolnoktól Pécsig és vissza)

Szóval megnéztem a Jézus Krisztus Szupersztárt a Pécsi Nemzeti Színházban. A legnagyobb probléma vele éppen az, hogy ez Jézus Krisztus és nem Jesus Christ. Talán nem kellene ennyire erőltetni a magyar nyelvű szöveget... Meg talán ropckoperát sem kellene játszania egy alapjában véve prózai társulatnak. ( Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Rock Színház...) Engem ugyanis kimondottan idegesít, ha egy profi Júdás és Mária mellett abszolút amatőr (lásd hangmentes) a Péter, a Heródes, a Simon és még sorolhatnám. Jézus pedig külön zavart. Én kis naív, azt hittem, ha Csengeri Attila egy évig kinn volt Angliában Dorian Grayt játszani, akkor tud énekelni. Tévedtem... (vagy az is lehet, hogy ahhoz a szerephez jóval kevesebb hang kell, mint Jézushoz?)
Tehát: a mozgás, a ZENE, no meg a Kárpáti Norbi jó volt, ezekért érdemes volt ennyit utazni (cirka 500 km). Na de a többi????!!!!!!!!

Egyébként kinek a kedvence az a Sárdy-utánzat Homonnay Zsolt? Szolnokon is lehúzott egy évet, de inkább ne tette volna... Minden szerepét (azt a kettőt) kettős szereposztásban játszotta, de a „váltótársai” erőlködés nélkül lesöpörték a színpadról.
Na Hi!