falco Man Creative Commons License 2021.08.09 -6 3 4215

Szerintem már sokan tudják, hogy én a számok, statisztika, elemzések embere vagyok, így ezekre a kérdésekre igazából nem tudok választ adni. Mindenképpen kell hozzá érzelmi alap. Hogy hasonlítsuk össze különböző korszak Falco csapatait? Miképpen hasonlítsuk össze a Curry-Hudson duót és a Hooker-Doyne párost? Főleg, hogy a minta általában elég alacsony,mivel általában egy maximum kettő szezonokról beszélünk.

Írtatok olyan játékosokat, akiknek én még a nevét sem hallottam, így amióta én járok mérkőzésekre (2007) onnantól tudok nyilatkozni. Próbáltam a legjobban összehozni szakmai és érzelmi alapokkal együtt.

1. Laci-Zoli-Frazier-Evan-Pantelic

2. Anderson (BL teljesítmény)-Beni-Ciro-Evan-Reddic (BL teljesítmény és első szezon miután formába lendült a sérülése után)

Itt ha nem nézném súlyozottan a BL teljesítményeket az adott szezonra lebontva Anderson helyett Govens lenne és Evan helyett Arnas. (Őket is lehetetlen összehasonlítani)

3. Kálmán Laci. Lehet voltak nála jobb játékosok képességilek, de ennyi év szolgálat és  nagyon magas szintű játék után nem lehet mást írni. Perl Zoli viszont nyomában van.

4. Frazier, képességekben egyértelműen top 3 minimum, de ami nálam a legfontosabb, hogy Horváth Zoli tragédiája után olyan szintű segítséget nyújtott a csapatnak, amit én nem tudok nem honorálni. 

5. Gasper, teljesen egyértelmű.

Előzmény: Törölt nick (4202)