s189 Creative Commons License 2021.08.09 0 1 18596

Megnéztem eddig minden Rebrik/Bücs videót. A Rebrik a lugas jellegű videója mostanában van, s az egésznek kb. 10% nincs. 

Nem, nen érsd félre nem bántom, nem bántani akaron. Ő egy kimondottan piacra termelő gazda. Mindent elkövet azèrt, hogy minél nagyobb legyen a bevétele.

A "kolléga" akinek írtam most akar telepíteni szőlőt. Kóstolja meg!  Persze, hogy nem mindent a szemnek alapon kell csak dönteni a falyták felől.

A bolti paradicsomnak is más az íze mint amit a kertedbe termelsz, és süti nap. - legalábbis nálam.  Igaz mindenkinek a sajátja a jó, a szép stb.

De arra akartam kitérni, hogy a fóliában ill a természetben termesztés az más kategória.

Rebriknél a 2 éves ültetés is már valamennyire terhelve van.  Sok helyen ( pl. nálam is ) esetleg megmutatja magát.

Igaz nem öntözön csepegtetővel mindennap, nem nyomatom neki évente ezerrel a trágyát, + valamiket.

Permetezés, lombtrágya ami alap az meg van. + azért kaját is kap.

No!

A lényeg; ha saját részre, ( család, ismerősök) termelsz kint akkor én a Kulicz videóit hitelesebbnek tartom.

Hozzá teszem egyikkel sem találkoztam, nem haverok, nem vettem tőlük vesszőt stb.

Írtad  Borisz szabadföldi szőlőit.  Ami itt terem most, abból nem lehet " konferenciát tartani"

A lényeg:  fólia

szabadföldi termesztés.

Piacra, vagy saját részre termesztés.

Ja és nem téged támadlak, ez a saját véleményem.

Előzmény: laca5 (18593)