Megnéztem eddig minden Rebrik/Bücs videót. A Rebrik a lugas jellegű videója mostanában van, s az egésznek kb. 10% nincs.
Nem, nen érsd félre nem bántom, nem bántani akaron. Ő egy kimondottan piacra termelő gazda. Mindent elkövet azèrt, hogy minél nagyobb legyen a bevétele.
A "kolléga" akinek írtam most akar telepíteni szőlőt. Kóstolja meg! Persze, hogy nem mindent a szemnek alapon kell csak dönteni a falyták felől.
A bolti paradicsomnak is más az íze mint amit a kertedbe termelsz, és süti nap. - legalábbis nálam. Igaz mindenkinek a sajátja a jó, a szép stb.
De arra akartam kitérni, hogy a fóliában ill a természetben termesztés az más kategória.
Rebriknél a 2 éves ültetés is már valamennyire terhelve van. Sok helyen ( pl. nálam is ) esetleg megmutatja magát.
Igaz nem öntözön csepegtetővel mindennap, nem nyomatom neki évente ezerrel a trágyát, + valamiket.
Permetezés, lombtrágya ami alap az meg van. + azért kaját is kap.
No!
A lényeg; ha saját részre, ( család, ismerősök) termelsz kint akkor én a Kulicz videóit hitelesebbnek tartom.
Hozzá teszem egyikkel sem találkoztam, nem haverok, nem vettem tőlük vesszőt stb.
Írtad Borisz szabadföldi szőlőit. Ami itt terem most, abból nem lehet " konferenciát tartani"
A lényeg: fólia
szabadföldi termesztés.
Piacra, vagy saját részre termesztés.
Ja és nem téged támadlak, ez a saját véleményem.