Sziasztok!
Eladóvá vált két objektívem:
Olympus M.Zuiko DIGITAL ED 14‑150mm F4‑5.6 II
Nagyon szép, megkímélt állapotban van, nincsenek rajta nagyon használati nyomok, kopások, karcok, belül is szép tiszta, elől van egy kb 2mm-es pici szösz a széle felé, nem lóg a képbe, nem látszik az elkészült képeken - én is most vettem észre, ahogy a hirdetéshez csináltam képeket az objektívről, egyik képen jelöltem pirossal. Jár mellé első-hátsó sapka, gyári napellenző (ezen van pár karc), és pluszban adok egy KF Concept UV szűrőt is.
Irányár 124990Ft
SN: AC7286925
-------------------------------------
Olympus M.Zuiko Digital 14‑42mm F3.5‑5.6 II R MSC
Hibátlan, minden mentes, a komolyabb objektívek mellett nem nagyon volt használva, talán a képeken is látszik a hibátlan állapot. 2019 decemberi kit vásárlás, elvileg a váz mellett erre is vonatkozik a 3 év jótállás. Első és hátsó objektívsapkával, egyéb tartozék nincs hozzá. Igény esetén Olympus E-M10 II is eladó lehet, 2022 decemberéig garanciával (illetve elvileg még a +6 hónapra is lehet regelni), ~3000 expóval, makuláltlan, patika állapotban, dobozában, tartozékaival és papírjaival (hamarosan meghirdetem).
Irányár 29990Ft
SN: ABGE80037
-------------------------------------
Személyesen elsősorban Budapest 2. kerület Mammut és Budagyöngye környéke, de Budapesten belül valamennyire rugalmas vagyok, gyakran járok Szekszárd/Pécs felé is, illetve csomagküldés is megoldható a vevő költségére, a teljes vételár+postaköltség előre utalása esetén (alaposan becsomagolva)!
Mail publikus, telefon telenor/2hat722öt6