Tok jó ezeken agyalni mert látszik hogy van tortenelmunk már, imádtam a Hali csarnokot imádtam Rosinskyt, Melderist, Krivit (aki a vegen lerombolta a viselkedésével, amit felépített, pedig volt am 50 pont körüli meccse is), aztán jött Pavlovic aki a pletykák szerint nem hibázott dobast a probaedzesen, Pallag Zoli, Bau, aztán jött Tibi masodik saját nevelesnek.
a szoke gyerek akit az elején sokan szidtak mert olyan onzo volt rossz volt nezni:-)
Az első érmek...
aztan az egy legiosos legendas szezon, imádtam minden meccset, az volt nekem a bajnoki címeken kívül az igazi Falco-sziv szezonja 6 saját neveles a keretben abból Tibi, Pityu szinte mindig 10 pont felett, Imi darált, Graci, Csabi meg Benitez...
30 éve járok meccsre összesen talán volt 3 szezon ami rosszul sikerült (Zsoldos teljes szezonja amikor majdnem csődbe mentünk, Bencze utolsó szezonja, meg Laci utolsó szezonja)
Nem raknek össze semmit mert méltatlan lenne sok jó embert kihagyni, kellett mindenki ahhoz hogy itt legyünk és nem szeretném elfeledni azokat akik A csoportba juttattak minket, aztán a saját neveléseket akik útján egyre jobb jatekosok jöttek ki és van Zoli es Beni most, aztán lesznek meg jobbak is biztos mert ez a világ rendje
Koszonom Istenem, hogy Falco szurkolo lehetek!