joc_ Creative Commons License 2021.08.05 0 0 8391

Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz.

Semmilyen akadálya nincs, hogy több mobiltelefonra is feltelepítsétek a George-ot, és mindegyiken ugyanazt az azonosítót megadjátok. Jóváhagyási igény esetén mindegyik ilyen telefonra meg fog érkezni a jóváhagyási kérés. Nyilván, aki nem indított jóváhagyni valót, az nem hagyja jóvá. (Ez nem csak elmélet. Én így használom, mert nem mindig tudom előre, hogy melyik telefon lesz a kezem ügyében.)

Minden netbanki és George-net belépés, minden átutalás, minden netes vásárlás, stb. jóváhagyása teljesen jól működik így.

Egyedül az az eset nem működik így, amikor sms-ben kapod a jóváhagyási kérést, de az tényleg csak akkor kell, ha nincs netes kapcsolata a mobilodnak, az meg tényleg nagyon ritka.

Nem mondom hogy ez az ideális megoldás, de azért a gyakorlati esetek 99%-át ez lefedi.

(Én pl. azt nem értettem eddig sem, hogy ha a feleségem számláján full meghatalmazásom van, akkor ezt sem netbankon, sem mobil bankon nem tudom érvényesíteni. Sem nem kaphatok az ő számlájához én személyemet azonosító hozzáférést, sem az én net/mobil banki belépésemhez nem lehet hozzá csatolni az ő számláját. Emiatt a full meghatalmazás csak a személyes ügyintézésre ad lehetőséget.)

Előzmény: KatokaKata (8389)