Real Putyur Creative Commons License 2021.08.05 0 2 496

Szevasztok!

Itt fórumozok az Indexen hosszú évek óta, és csak most találtam meg - véletlenül - ezt a topicot...

Én 1970-1978-ig jártam a Medvébe, A osztályos voltam, Domoszlainé volt az osztályfőnöknő. A névsort ma is elmondom ABC-sorrendben, fejből. :-) (Nem tudom, mennyire lenne illendő meg jogszerű idegépelni, mostanában minden olyan problémás, személyiségi jogok, mittudomén, ohhh...)

Azért megemlítem, hogy két osztálytársam is zenei pályán futott be karriert (az egyik sajnos néhány éve elhunyt). A másikkal együtt zenélgettünk (egyszer még suli-kimittudon is részt vettünk egy harmadik osztálytársunkkal meg annak bátyjával), aztán én abbahagytam, ő meg maradt a pályán. Jól tette...

Egyszer volt egy osztálytalálkozónk, úgy 1990 környékén (most találtam néhány negatívot, ami akkor készült), egy IX. kerületi étteremben voltunk a Ráday u. környékén valahol, talán tizen jöttünk össze... Azóta se tudok senkiről semmit. (Na jó, egy kivétellel...)

Érdekesség, hogy a kisebbik lányom a Csík Ferencbe járt gimibe (2007-11), pedig akkor már nem a Fő utcában laktunk, hanem Budafokon. Egyszer bementem az épületbe, hát... nem kicsit lett átépítve. Alig tudtam megmagyarázni a lányomnak, hogyan is volt régen az elrendezés.

Van itt valaki ebből a korszakból?

Illetve: van itt még egyáltalán valaki...?

(Facebook nem, köszönöm. 2009-ben töröltem magam, és amiket hallok - jól tettem.)