paradox Creative Commons License 1999.11.26 0 0 324
Dark Skies. Döcögősen indult, aztán eszméletlenül belendült, megrázó epizódjai volt.

Aztán leállították a sorozatot, névlegesen a nézettség miatt (megkapta a legrosszabb slot-ot az NBC-n... Több sorozat vérzett már el így.), de szerintem főleg azért, mert érzékeny ügyeket érintett.

És ha belegondolok, nem is annyira offtopic... A másik alkotó, Brent Friedman, egy chatben (amin én is részt vettem) a következőket mondta, amikor feltették neki a kérdést, hogy ő, személy szerint hisz-e a földönkívüliek földi jelenlétében, csak annyit mondott (fejből kb. így hangzik):
- Volt egy szomszédunk, egy katonatiszt, aki apa helyett apa volt nekem, és nagyon belsőséges volt a kapcsolatunk, és sohasem hazudtunk egymásnak. Aztán egyszer áthelyezték, és amikor legközelebb találkoztam és beszélgettem vele, felhozta az idegenek témáját, mivel tudta, mennyire érdekel engem a téma. Azt mondta: "Nem mondhatok semmit, ami konkrétum lenne, mert a hivatali titoktartás kötelez, és ha az információ kijutna, alapjaiban rendülne meg a világrend... De annyit mondhatok, hogy igen, itt vannak. Személyesen tudom."

-p

Előzmény: Oneill (323)