SOWHAT Creative Commons License 1999.11.26 0 0 55
Húú mondtam jo lesz ez. Ez a legfelkapotabb topic most :)

Lénárd Lacinak:

"Szavaidból kiveszem, hogy sosem szeretted őket"
Ááá dehogy,még midig röhögök Paksi demagog szövegein :)

"itthon akkorát bukna egy lap ezzel a tartalommal, mint Rottenbiller"

Nem értek 1et mér ?

"találsz visszamenőleg két évre az angol lapban egyetlen független kiadós bandát, kivéve a Roadrunner csapatokat?"

Majd utána nézek van egy pár számom, biztos találok.

A Roadrunner csapatokról viszont folytatásos családregényt közölnek, nincs újság FFactory, CChamber, Slipknot, Machine Head nélkül, nem is beszélve a Soulflyról.

Ez igaz tul sok a roadrunneres zenekar.De azért ezek a zenekarok elég fontosak nem ?

Mikor láttál az MHH-ban 16 oldalt szentelni egy feltörekvő true metal bandának?
Még nem láttam de nem is akarok, de akkor is inkabb a slipknot,mint a primal fear :)

És mikor szerepelt az angol MH-ban mondjuk Anathema, My Dying Bride?
Nekem nem is hianyzanak, de szerepeltek ha nem is minden számban.

A P.Lostra is csak azóta találtak rá, mióta az EMI-hoz szerződtek.
A paradise lostot érdekes modon soha nem szerette az angol sajto/rajongok.

Azt még te is látod, hogy csak a trendre mennek rá. Az angol piac egyébként is nagyon hasonlít az amerikaira. Amit eléjük tesznek, azt kajálják.

-Na ez Igaz igaz !

Ha a Maiden 2000-ben megcsinálja Doningtont, ők is nyomni fogják a Maident meg a többi fellépőt.

Érdekes modon a Donington Mor kihalt (tul sok a festival Angliaba),de Ozzfest se azért ment ilyen jol mert,true metal zenekarok jaccotak nem ? Igen Maidenek meg van a biztos közönsége, És kurva nagy bukás lenne az a Donington 2000 ha germánishe metál hordák lennének az elözenekarok : Helloween, primal fear, gamma ray meg ilyen szarok.Egyébként Donington rules én is ott voltam a 96-oson, sok csunya roadrunneres zenekar jatszott :) Aki true metálra kiváncsi menjen wacken festivalra (vagy az angoloknak inkább wanker :-)Dynamo is kezd true metálosodni :(

"...Tulajdonképpen csak Angliában nem, és ott pont azért nem, mert a sznob újságok (Metal Hammer, Kerrang!) csak a major kiadókat ismerik, meg a Roadrunnert. Ami nem ezeknél jön ki, azzal nem törődnek."

Szerintem az angoloknak, amerikaiaknak tök nevetségesek lehetnek a német olasz spanyol stb.
zenekarok szegény gatheringék pl. egy interju során kiderült, hogy angol tudásuk igen csak szegényes.Nem azért nem szerepelnak az angol sajtoban mert az angolok ujságirok sznobok, hanem mert ezek a zenekarok egyszerüen szarok.Egyébként érdekes modon a nem annyira égés nyugati europai bandákrol azért irnak. : Entombed,clawfinger,Mayhem. Söt a Terrorizer a Norvég black metal sceneröl is ir mindig...

"A true metal comeback tény. Tőlünk független tény. Mi csak idejekorán szóltunk."

Hmm nekem mtv-m viva2-m van Virus megszünt :( superockba pedig soha nem volt true metál.Az Iron Maiden judas priest max. de öket kell játszani.
Mikor adtak le primal fear klippet ? Vagy feltörekvö trú metál bandákat ? Én még soha nem láttam föleg nem napközbe.

"Ettől függetlenül elég sok minden van még az MHH-ban, de ha konkrétan hiányolsz valamit, miért nem írod le, hogy mit."

Én 93 óta veszem rendszeresen a hammert, ami ugye munkád elismeráse is egyben, de nekem úgy tünik régebben minhta több müfajjal foglalkoztatok volna.A hammerban minden fajta kemény zenének képviselni kellene magát legyen az True metal, Black,death,punk ,Hc,industrial,grunge,alternative, stb..

Ok és most jöjjön 1-2 épitö jellegü ötlet: Én is azt mondom legyen fehér a háttér, tipográfiailag lehetne változatosabb, designt frissiteni kéne.A koncert tudositásoknál jo lenne a helyszin mellé dátumot irni + nagyon örülnék ha 1-10 osztályoznátok a koncerteket. + kurva jo lenne ha járna hozzá Cd is. A kiadoknak ez tök jó reklám, söt úgy kellene intézni, hogy a pénzesebb kiadok dobják össze a mellékelt cdk árát. A kerrengnál és angol metál hammernél is igy müködhet, bár ott a kiadoknak több pénze is van. A Z+ magazinnak és a zenész magazinnak is volt cd melléklete kérdezd meg öket, ök hogy csinálták :)

Üdv és gyilok! (2010-ben is:)))
Te már nem változol :))

Előzmény: supertzar (43)