Törölt nick Creative Commons License 2021.08.02 0 1 1277

Csak egybe válaszolok mindre, itt kezdve. :)

Csak a balesetes halottak nyúzottak, a simák szépek és távolian idegenek az arcukat megtöltő élet nélkül.

Nem lehet, hogy te pusztán külső alapján olyan dolgokat képzelsz bele egy-egy nőbe, amik eredetileg nincsnek benne? És amikor megpróbálod kicsiszolni belőle, nem azt találod, amit kerestél.

Mint a Primadonnában: https://www.youtube.com/watch?v=WgfjiEjqxIg

A férfi-nő barátságban egyetértünk. Ha férfi és nő a barátságban, akkor az egyiknek -- tapasztalataim szerint -- mindig van vonzódása a másik felé. De mégis lehet szerintem barátság két ember között, akik közül az egyik történetesen férfi a másik meg nő. Vagy ha a nemiséget kiveszed belőle más módon, pl. két házaspár között, akik nyilván nem ismerősökkel akarják a partnereiket megcsalni. Bár én a barátságot is megkérdőjelezem, szerintem a legtöbb barátságról utólag kiderül, hogy időszakos érdekszövetség volt csak, amiben kölcsönösen osztottunk meg intimebb információkat magunkról, még talán őszintén barátságnak is hittük, de aztán az idő és a közös érdek megszűnte után eltávolodnak a barátok. Nekem sok ilyen van egyetemről pl. Akkor kellett a jegyzetem, az egyetem után viszont nem voltam többé "hasznos". :) Talán a közös érdeklődés, pl. hobbi az, ami tartós barátságokat tud létrehozni. De úgy látom, hogy a kiköltözésemmel is némiképp kiírtak a barátaim az életükből. Persze nyilván más személyesen megnyílni és más messengeren írni a régi barátnak.

Előzmény: endrebá (1273)