Zimacharles Creative Commons License 2021.07.31 0 0 255

Így van, nem viheted vissza, ha nem tetszik, ez a gond, és ha komplikáció van, az emberek nagy része nem megy vissza ázsiába, vagy nem közeli EU országba. Amúgy sokszor az olcsó is lehet jó, én vettem már olyan GPS kvetőt, ami kínai volt, és évek múlva is jól működött, bevállaltam a rizikót. De tudtam, ha elromlik, veszek egy rendeset a media marktban drágábban. Nem lett volna maradandó nyoma a fejemen.

Ezért próbálja Gabi felhívni a figyelmét mindenkinek (ezt én is támogatom jól láthatóan), hogy mindenki olvasson jó sokat utána, és beszámolókat nézzen, meg egyéni véleményeket orvosoktól, ne fizetett hírdetést. Lehetőleg több, különböző országból, az még jobb, hogy ne legyen egyik se elfogult, vagy érdekelt. A korrektebb orvosok úgyis elmondják, mint ez a fiatal amerikai doki, hogy mindegy hova mész, csak nézz jól körül, és ne dőlj be a reklámnak. Ez a korrekt. 

Az a fórumos srác - akit talán te, vagy valaki itt megosztott - mondta el, hogy kb. "dig through the dirt", azaz "keresztül kell ásni magad a trágyán", míg világossá válik, hogy hogyan dönts biztonságosan (a félrevezető marketing kifejezéseken, meg reklámokon), ő sajnos bedőlt, meg is lett az eredménye. Nem tuti, hogy szétkaszabolnak, csak nagyobb az esély. 

Előzmény: ForceHunter (254)